Vodka

Vodka - o băutură alcoolica extrem de apreciata la nivel înalt!


O băutură extrem de apreciată și consumată la nivel mondial, care poate fi utilizată în mai multe combinații, este fară doar și poate, Vodka. Aceasta este o
băutură spirtoasă, probabil cea mai importantă astfel de băutură versatilă, ce poate fi găsită în mai toate barurile de pe întreaga planetă, care de asemenea, poate fi disponibilă într-o foarte mare varietate de arome, chiar putem spune, la fel de numeroase precum aromele întâlnite în înghețată.
Vodka, cu alte cuvinte, este un tip de alcool neîmblânzit, un tip de băutură alcoolica ce trebuie înțeleasă și cunoscută înainte de a fi consumată în adevăratul sens.
În rândurile următoare, urmează să discutăm și să prezentăm câteva informații utile și chiar interesante despre vodkă, deoarece cu siguranță foarte mulți dintre dumneavoastră, veți citi astfel de detalii, pentru prima dată.
Cu siguranță, cea mai mare parte dintre voi, cunoașteți faptul că vodka, vine din limba rusă și se traduce “apa ușoară”.
Aceasta este una dintre cele mai cunoscute băuturi alcoolice distilate și este un lichid transparent care conține apa și etanol purificat prin distilare, poate chiar distilare multiplă.
Pe scurt, vodka, se poate obține din cereale ori cartofi sau din sfeclă de zahăr și așa mai departe, la care se pot adăuga diverse arome.
În ceea ce privește conținutul de alcool, acesta variază de la 35% până la 50%.
Este de menționat și faptul că vodka clasica poloneză, rusească ori lituaniană, are un procentaj de aproximativ 40%.
Cu alte cuvinte, vodka este o băutură compusă, în general, din etanol și apă și este produsă prin distilarea unor plante bogate în amidon sau zahăr, cereale, secară, grâu, cartofi, struguri, soia și lista poate continua.

 

Mod de preparareÎn momentul în care doriți să produceți vodka, trebuie să cunoașteți faptul că veți avea nevoie de cereale fermentabile, grau sau secara, cartofi ori fructe.
Aceste produse se fierb în apa proaspătă filtrata, urmând că mai apoi mixul să fie încălzit moment în care amidonul se transformă în zahăr.
După aceasta fierbere, rezultatul devine un fel de piure care mai apoi se fermentează prin intermediul drojdiei, într-un vas de fermentație și transformat în alcool. Drojdia este absolut necesară precum în cazul oricărei altei băuturi spirtoase, astfel încât fermentația să poată avea loc și conținutul să fie transformat în alcool, vorbind despre un procedeu care după caz, poate să dureze aproximativ 2, 3 sau chiar 4 zile, în funcție de rețetă.
Ulterior, produsul fermentat este separat de drojdie, distilat cu ajutorul unor distilatoare verticale, fiind vorba despre un proces care se poate repeta de mai multe ori, pentru că băutură să fie mai rafinată.
În cele mai multe tari, datorită legilor, vodka trebuie să fie distilată de cel puțin trei ori.
Astfel, cu cât vă fi distilată de mai multe ori, cu atât concentrația de alcool vă fi mai mare, deoarece produsul, vodka, devine din ce în ce mai pură.
În momentul în care procesul sau procesele de distilare sunt finalizate, se trece la adăugarea apei purificate astfel încât să se poată obține exact procentul de alcool care se dorește.
Exact că și în ceea ce privește procesul de producție al scotchului sau bourbonului, și în cauzul de față, apa reprezintă unicul aditiv care este introdus pentru determinarea procentajului final de alcool.
La final, produsul rezultat la numai un pas de a putea fi reprezentată drept vodka în adevăratul sens, nu există nici culoare și nici un gust specific.
Astfel, în momentul în care discutam despre vodka cu adevărat, acel produs fară gust sau culoare, este filtrat prin divese substanțe naturale, de exemplu, cărbunele, astfel încât să poată fi înlăturată orice impuritate.
După aceea, putem spune că am obținut vodka de bază sau primară, astfel că în funcție de fiecare brand în parte și de standardele după care-și realizează băuturile, pe parcurs se pot repeta diverse părți ale procesului de preparare, astfel încât să se poată obține exact produsul dorit.
Cea mai mare parte a brand-urilor, cel puțin în cazul celor europene, acestea se focusează prima și prima dată, pe conservarea calităților cerealelor de bază folosite, pe când mulți producători occidentali, filtrează și distilează vodka alaturi de o aroma astfel încât să redea din prima gustul și aroma dorita.
În plus, pentru a potenta ușor aromele, mai exista și producători care la finalul tuturor procedurilor, adaugă și un procent foarte mic în general, de zahăr sau glicerină.

 

Vodka are diverse beneficiiUn atuu important în ceea ce privește consumul de vodka, este reprezentat de sănătatea cardiovasculară, reducerea stresului, ameliorarea durerilor dentare, precum și eliminarea mirosului neplăcut din gura.
Mare atenție însă, deoarece discutăm despre o băutură spirtoasa destul de tare, această trebuie consumată în cantități moderate.
De asemenea, unul dintre cele mai mari beneficii ale vodkcii, constă în calități superioare antiseptice și antibacteriene în ceea ce privește dezinfectarea rănilor, lucrând că agent de curățare.
În plus, vodka este și un bun astrigent care ajuta pielea, precum și creșterea parului.

 

Valori nutriționaleAceastă băutură spirtoasă, vodka, este un carbohidrat și o băutură fară zahar în general, ce nu are multe calorii, nu are grăsimi sau colesterol daca este consumată simplă, fară a fi combinată cu alte băuturi sau sucuri.

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Stumbras ×

Suport clienti Marti - Vineri 9 - 17

0721843360 comenzi@magazinbauturionline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!