Bere Fara Alcool

Berea fară alcool – alternativa perfectă pentru iubitorii de bere care au nevoie de altceva!


Berea se numără printre cele mai consumate băuturi alcoolice la nivel mondial, fiind extrem de apreciată chiar și în rândul celor mai pretențioși.

Deși berea cu alcool indiferent că este bere blondă, brună, cu arome și așa mai departe, are un farmec aparte prin gustul și aroma specifică, există o mulțime de sortimente de bere fară alcool, sortimente disponibile de la tot mai mulți producatori de bere clasică, foarte apreciate și consumate în diverse situații.
 

Scurtă istorie a berii fară alcool


Berea fară alcool a luat naștere cel mai probabil la începutul anilor 1900 în Statele Unite ale Americii, în perioada prohibiției când s-a decis că nici o băutură nu trebuie să aibă o concentrație mai mare de 0.5 ABV. În vremea respectivă, toți producătorii de bere s-au văzut nevoiți să fabrice o astfel de băutură, pentru a nu intra în faliment. În prezent, această concetratie se folosește pentru a caracteriza berea fară alcool.
 

Berea fară alcool – alternativa perfectă


De asemenea, berea fară alcool este cea mai buna opțiune pentru acele persoane care doresc să renunțe la alcool, însă doresc să se bucure în continuare de acel gust specific și vor să se răcorească în continuare cu o băutură savuroasă în zilele toride de vară.
Berea fară alcool este fabricată din aceleaşi ingrediente, fiind urmate aproapte identic toate operațiunile din procesul de fabricare al berii obişnuite, singura diferenţă constând în concentraţia de alcool. Rezultă astfel o băutură răcoroasă, al cărei gust, datorită modalităţilor moderne de fabricare, nu pierde mai nimic din savoarea berii originale, consumatorii având posiblitatea de a se bucura în continuare de această bere ușor diferită.
Deși există o mulțime de păreri în ceea ce privește aroma berii fară alcool, acestea sunt destul de împărțite.
Într-adevăr gustul și aroma sunt ușor schimbate comparativ cu berea cu alcool. Hameiul este cel care aduce gustul amărui iar malutl da gustul dulce.
Deși procedurile prin care berea este produsa sunt extrem de asemănătoare, în timpul fabricării berii fară alcool, aceasta trece printr-un procedeu suplimentar de fierbere, astfel că, în primele 15 minute dispar efectele hameiului, de unde și gustul ușor diferit.
 

Cele mai importante avantaje ale berii fară alcool


Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vorbim despre berea fară alcool, constă în faptul că această băutură nu conține colesterol sau grăsimi, conținutul cloric fiind reprezentat doar de simpla prezență a zaharurilor.
Organismul are nevoie constant de diverse substanțe nutrivite, iar berea fără alcool le poate oferii.
Există în berea fară alcool un conținut bogat de astfel de substanțe precum vitaminele, soidul, potasiul sau magneziul iar tot în același timp, berea cu alcool este și o sursă foarte bună de fibre implicate în procesul de digestie, datorită cerealelor din care este obținută.
În plus, berea fară alcool are și proprietăți diuretice, fiind chiar recomandată pentru acele persoane care suferă de probleme renale, prevenind apariția pietrelor la rinichi, fapt care este deja foarte cunoscut despre bere în general.
Berea fără alcool reduce stresul. S-a dovedit în urma unor studii că berea fară alcool poate reduce stresul acumulat de exemplu după o zi lungă de muncă, eliminând tensiunile acumulate, asigurând o odihna mult mai buna pe timpul nopții.
În plus, mult mai important, berea fară alcool are rol în scăderea riscului de cancer, contribuind foarte mult la scăderea riscului de apariție a trombozelor, are efecte benefice cardio protectoare, îmbunătățind circulația sângelui.
Un alt efect benefic al berii fară alcool asupra organismului, este reprezentat și de conținutul ridicat de antioxidanți, ceea ce face că pilea să arate mult mai tânără, oferindu-i un plus de vitalitate.
Alte studii, au arătat de-a lungul timpului că berea fară alcool este foarte buna și pentru femeile gravide. Această băutură non alcoolică ajută la ridicarea chiar și cu 30% a nivelului de antioxidanți din laptele matern. Astfel, această alternativă a berii, alternativă care nu conține alcool de asemenea periculos pentru sarcini, poate fi consumata inclusiv pe timpul sarcinii ori în perioada de alăptare, datorită nivelului crescut de antioxidanți.
 

Berea fară alcool – Tot mai populară


Berea fară alcool căștigă din ce în ce mai mult teren, fiind comercializată în toate magazinele, de asemenea fiind ideală chiar și pentru acele momente în care sunteți cu mașină, iar consumul băuturilor alcoolice este interzis la volan.
Vă recomandăm cu toată încrederea să o încercați în cazul în care până în momentul de fata nu ați făcut-o indiferent de motiv, și cu siguranță o să rămâneți plăcut surprinși de gustul și aroma acesteia.
În plus, daca doriți o altfel de aroma, există inclusiv bere fară alcool cu aromă de lămâie, portocale, grapfruit și așa mai departe.
Într-adevăr berea cu alcool este și aceasta foarte bună pentru sănătate, însă, adesea tindem să exagerăm iar acele efecte benefice se pot transforma în adevărate probleme de sănătate.
Este de menționat și faptul, că tot mai mulți producători de bere clasică, au pus la dispoziția clienților și aceasta alternativă perfectă, berea fară alcool, ușor de recunoscut, inscripționată corespunzător.
Fie că aveți o interdicție în a consuma băuturi alcoolice, ori urmează să plecați la drum cu mașină, sau pur și simplu aveți poftă de aroma și gustul berii însă nu doriți băuturi alcoolice, în mod sigur, berea fară alcool rămâne alternativa ideală.

Suport clienti Marti - Vineri 9 - 17

0721843360 comenzi@magazinbauturionline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!