Zarea

De peste 100 de ani Zarea produce cele mai bune vinuri spumante


Vinul spumant este una dintre cele mai elegante băuturi alcoolice produse vreodată la nivel mondial. Aceasta se consumă cu moderație și în special la ocazii speciale. Este o băutură fină,
care are un gust și o aromă foarte intensă, un nivel de aciditate mai ridicat decât vinul și este produsă doar de către brand-uri celebre.
Pe lângă plăcerea pe care o oferă consumul unui vin spumant, acesta oferă și un statut social ridicat având în vedere că vinul spumant este o băutură rafinată. Este sortimentul de băutură care cu siguranță impresionează până și pe cele mai pretențioase persoane în materie de băuturi alcoolice. Un vin spumant premium este doar acela care este produs de către un brand premium Pentru că vinul spumant este o băutură premium, elegantă, rafinată, care se bea în special la ocazii speciale este necesar ca vinul spumant consumat să fie de cea mai bună calitate.
Calitatea vinului spumant este cel mai important detaliu care trebuie avut în vedere în momentul în care se dorește achiziționarea unei sticle cu vin spumant. Pentru a nu da greș niciodată cu achiziția făcută este necesar ca vinul spumant achiziționat să fie produs de către Zarea deoarece această companie este de peste o sută de ani numărul 1 în producerea de vinuri spumante.

Istoria vinului spumant din țara noastră a început în anul 1912, când Wilhelm Mott, a înfințat în București o fabrică care avea drept scop producerea de vinuri spumante. Faptul că Wilhelm Mott provenea dintr-o familie cu experiență mare în producerea de vinuri spumante a contat foarte mult în dezvoltarea pe care a cunoscut-o fabrica de vinuri spumante înfințată de către acesta. Calitatea superioară a vinurilor spumante produse în cadrul fabricii dar și contextul în care se afla lumea în momentul respectiv a făcut ca această fabrică de vinuri spumante să se dezvolte din ce în ce mai mult atât pe plan național cât și pe plan internțional.
Din anul 1948, această fabrică de vinuri spumante este naționalizată împreună cu alte fabrici de vinuri spumante, devenind astfel Zarea.
Acesta este momentul în care Zarea devine producătorul numărul 1 de vinuri spumante din țara noastră și unul dintre cei mai importanți producători de vinuri spumante din Europa.
De-a lungul anilor care s-au scurs din momentul în care această companie a devenit Zarea, portofoliul cu băuturi alcoolice deținute s-a îmbogățit constant. Vinuri spumante, brandy, vodka sau cidru sunt câteva dintre băuturile alcoolice sau non alcoolice deținute în acest moment de către Zarea.
 

Cum se alege vinul spumant și cum se consumă acesta


Pentru că vinul spumant este o băutură alcoolică fină, elegantă, care se bea de regulă la ocazii speciale, nu multe persoane știu care sunt criteriile de care trebuie să țină cont în momentul în care achiziționează un vin spumant sau cum trebuie consumat acesta pentru a te putea bucura de beneficiile oferite de către consumul unei astfel de băuturi alcoolice speciale.
La fel ca în cazul celorlalte sortimente de băuturi alcoolice existente în acest moment pe piața băuturilor alcoolice, brand-ul care produce vinul spumant este unul dintre cele mai importante detalii care trebuie avut în vedere în momentul achiziționării unui vin spumant.
Așa cum am afirmat deja, Zarea este producătorul numărul 1 în materie de vinuri spumante ceea ce face ca alegerea să fie foarte ușor de realizat din acest punct de vedere.
Conținutul de zahăr este un alt criteriu care trebuie avut în vedere pentru a putea alege o sticlă de vin spumant care să iți satisfacă nevoia.
Privind din acest punct de vedere, în momentul de față există următoarele sortimente de vinuri spumante:
- Brut natural. Acest sortiment de vin spumant are un conținut de zahăr de cel mult 3 grame la litru.
- Extra brut. Are un conținut de zahăr de cel mult 6 grame la litru.
- Extra – sec. Are un conținut de zahăr de cel mult 20 grame la litru.
- Sec. Are un conținut de zahăr de cel mult 35 grame la litru.
- Demisec. Are un conținut de zahăr de cel mult 50 grame la litru.
- Dulce. Are un conținut de zahăr de cel mult 80 grame la litru.
Vinurile spumante sunt caracterizate printre altele și de nivelul de aciditate avut. În funcție de acest aspect pot fi achiziționate următoarele sortimente de vinuri spumante:
- Vinuri spumante cu aciditate ridicată.
- Vinuri spumante cu aciditate scăzută.
Pentru ca vinul spumant să fie consumat ca la carte trebuie îndeplinite următoarele condiții:
- Inainte de a fi consumat vinul spumant trebuie să fie rece.
- Acesta trebuie să fie consumat imediat după ce sticla a fost destupată. În cazul în care momentul consumului este amânat vinul spumant își pierde din aciditate.
- Este o băutură alcoolică care are un nivel de versatilitate destul de ridicat motiv pentru care vinul spumant poate fi consumat înaintea mesei, în timpul mesei sau chiar după terminarea acesteia.
- Poate fi consumat după orice aliment însă este ideal de a fi consumat după savurarea unor preparate din brânză.
Concluzii
Vinul spumant este una dintre băuturile elegante, care sunt consumate cu precădere la ocazii speciale.
Pentru ca acest tip de băutură să ofere toate beneficiile dorite este necesar ca acesta să fie produs de către cei de la Zarea. De ce? Pentru că de peste o sută de ani această companie nu a înșelat așteptărilor nici unei persoane care a consumat băuturile produse de către aceasta.

Afiseaza: 1-24 din 78 produse

 Filtre

Suport clienti Marti - Vineri 9 - 17

0721843360 comenzi@magazinbauturionline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!