Sucuri

Sucurile - importante pentru sănătate, cât și pentru realizarea unor cocktail-uri deosebite!


Cu toții așteptam zilele și serile călduroase de vara, mai exact acele momente relaxante la terasă ori în curte, de vorba cu prietenii la un pahar de băutură răcoritoare. Exista o mare varietate de sucuri,
atât sucuri acidulate, cât și sucuri neacidulate.
- naturale care se pot folosi în tot felul de combinații, rezultând cocktailuri cu adevărat gusoase.
Din acest punct de vedere, pe lângă alte tipuri de băuturi precum berea, vinul și așa mai departe, un cocktail bine făcut și cu ingredientele potrivite, poate reprezenta atracția oricărei petreceri.
Cocktail-ul este în general o băutură destul de simpla, care conține de la doua sau mai multe băuturi combinate. De regulă, un cocktail se prepară cu băuturi alcoolice precum gin, tequila, vodka, whisky și așa mai departe, plus sucuri și alte ingrediente.
Rețetele de cocktail diferă foarte mult de la barman la barman, astfel că și gusturile sunt foarte diversificate chiar dacă poartă aceeași denumite.
Sucurile joacă un rol exterm de important în ceea ce privește cocktailurile ale căror rețete cuprind astfel de băuturi non alcoolice, în special daca este vorba despre sucurile naturale care înseamnă mult mai mult decât redarea unei arome deosebite a cocktailului.
 

Beneficii ale sucurilor naturale


Sucurile naturale vin la pachet de regula, cu aceleași beneficii precum și fructele sau legumele din care provin.
Datorită faptului că vorbim despre sucul din fructe sau legume și nu de acestea în sine, cel mai important avantaj constă în faptul că se poate folosi în diverse combinații atât în ceea ce privește rezultarea unor băuturi fară alcool, cât și a unor băuturi alcoolice precum cocktailurile. Astfel, se elimină coaja și băutură este mult mai ușor de consumat și de digerat fară de fructele și legumele în stare naturala.
 

Îmbunătățirea sistemului imunitar


Fie că discutăm despre fructe ori legume, sucurile ce provin din acestea au un conținut bogat de minerale și vitamine, precum și de antioxidanți, ceea ce le face perfecte pentru sănătatea organismului nostru, oferind astfel o protecție ridicată în fața diverselor afectinui cu care se confruntă omenirea în rutina zilnică.
 

Ajuta la detoxificarea organismului


Foarte multe substanțe care se regăsesc atât în legume cât și în fructe, precum vitaminele E și C, antioxidanții și așa mai departe, joacă un rol extrem de important în organism, deoarece ajută la distrugerea și eliminarea toxinelor din sânge, curăță stomacul și ajută la menținerea unei sănătăți crescute a ficatului.
 

Sistem cardiovascular sănătos


Datorită multiplelor vitaminte și antioxidanți prezenți în fructe, legule și sucul lor, sunt combătuți cu mare ușurință radicalii liberi și alte substanțe dăunătoare pentru organism, care afecteaza arterele și care favorizează apariția bolilor cardiovasculare.
Sucul natural, prin compușii chimici ajuta și la controlul tensiunii contribuind la păstrarea unui nivel al trigliceridelor din sânge, optim. Revenind la cocktailuri și importanța și aportul sucurilor naturale în compoziția acestora, fară nici un fel de dubiu, fructul cel mai des întâlnit, este portocală.
Există foarte multe tipuri de cocktailuri care se fac cu ajutorul portocalei, printre care putem enumera: Sour Sunrize, Bocce Ball, Buck’s Fizz, Campări Cosmo, Sex on the beach și lista poate continua.
Sucul de portocale alături de alte citrice precum lămâia, lime-ul sau mandarinele și așa mai departe, reprezintă elemente esențiale pentru orice bar bine pus la punct și pregătit pentru gusturile tuturor clienților.
 

Cocktail-uri populare care conțin suc de portocale


În acest caz, putem discuta cu siguranță despre Șurubelniță, Mimosa sau Tequila Sunrize, însă sunt doar câteva dintre cele mai imporante și populare băuturi care conțin și suc de portocale natural.
La fel de populare și preferate de către clienții barurilor, putem găsi cocktailuri cu suc de portocale precum:
Alabama Slammer - Este una dintre acele băuturi mixte retro care este distractiv să revii din când în când. Veți avea nevoie de confortul de la sud, de ginerele sloe și de amaretto pentru al scoate, bineînțeles fară a lipsi sucul de portocale.
Belmont Breeze - Acest cocktail de bourbon și cu suc de portocale ar trebui să fie considerat un clasic modern și a fost, pentru un timp, cocktailul oficial al Belmont Stakes.
Cantarito - O variantă populară pe Paloma, acest cocktail de tequila combină cele trei citrice principale cu o sodă de grapefruit. Este atât fascinant, cât și răcoritor, având un gust și o aromă cu totul deosebite.
Creamsicle - Vodka de vanilie a fost mult timp steaua acestui cocktail delicios care se combine și cu sucul de portocale, dar inovațiile moderne ne fac să amestecăm mai mult și mai mult cu vodka și frișcă.
Madras - o băutură amestecată cu trei elemente, fiind una dintre băuturile cu un important amestec de fructe care se bazează pe ușurința șurubelniței, normal, fară lipsa sucului de portocale, însă în acest caz, sucul de afine devine punctul cel mai important.
Sex on the beach - În ceea ce privește cele mai bune cockteiluri de vodkă , puțini îl pot bate pe acesta. Este plină de aromă, inclusiv piersici, creme de cassis și sucuri de portocale și afine, fiind de asemenea un amestec pe care toată lumea pur și simplu îl iubește. Sucurile în special cele naturale, fie că este vorba despre cele de portocale sau rezultate din orice alte fructe ori legume sunt esențiale pentru viață de zi cu zi din punctul de vedere al sănătății, însă, sunt ideale și pentru a ne satisface diverse nevoie în materie de băuturi, având posibilitatea de a realiza un număr, putem spune, nelimitat de cocktailuri pe bază de băuturi acoolice în combinație cu sucuri.

Afiseaza: 1-24 din 126 produse

 Filtre

Suport clienti Marti - Vineri 9 - 17

0721843360 comenzi@magazinbauturionline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!